ODTÜ Geliştirme Vakfı Denizli Anadolu Lisesi 6. Dönem Mezunlarımızı Törenle Üniversiteye Uğurladık

Okulumuz amfi tiyatrosunda gerçekleşen mezuniyet törenimiz, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Eğitim meşalesinin yakılması, yaş kütüğüne plaket çakılması, öğrencilerimize sembolik diplomalarının verilmesi, okul flamasının mezunlarımız tarafından alt devre öğrencilerine teslim edilmesi seremonileri gerçekleştirildi.

İnanıyoruz ki özverili çalışmalarıyla bugünlere gelen mezunlarımız; gidecekleri üniversitelerde ODTÜ Geliştirme Vakfı Okullarını en iyi şekilde temsil edecekler, Atatürk’ün yolunda, cumhuriyetimizin değerlerinden ödün vermeden, çağdaş, aydınlık yarınlar için çalışacaklar, okulumuz çatısı altında edindikleri evrensel değerler ve bilimin ışığında insanlığa faydalı olacaklardır. Yolları açık olsun.

+90 312 210 1182 (PBX) • FAX +90 312 210 1435 • info@odtugvo.k12.tr